Back to top

Tule mukaan kesän tapahtumiimme!

Image: 

Nokian Mammat ry:n kesä on touhua täynnä!

5.6. Mammantai klo 17–19 Kuusiniemenpuisto (Tiilipruukinkatu)
Tervetuloa kesän ensimmäiseen puistomammantaihin, jossa pääset tutustumaan Nokian Mammojen toimintaan. Suunnittelemme tulevaa toimintaa ja pääset halutessasi helposti mukaan järjestelyihin ja ideointiin!

3.7. Mammantai klo 17–19 Alisenjärven uimaranta (Pinsiöntie)
Heinäkuun Mammantaissa vietetään Hiekkakakkukarnevaaleja! Tule mukaan uimarannalle omien lapioidesi ja ämpäriesi kanssa rakentamaan hiekkalinnaa tai nautiskelemaan kakkukahvilan antimista.

7.8. Mammantai klo 17–19 Pehkusuonpuisto (Jyrämaankatu)
Elokuussa saat Mammantaissa apuja ja neuvoja kantamiseen & kestovaippoihin! Esittelyssä myös Mammojen vuokrattavat kestovaippakassit.

16.8. Lapset liikkeellä - Turvallisuustapahtuma, Kankaantaan koulu
Järjestämme suuren turvallisuusillan, jossa lapset pääsevät oppimaan tärkeitä taitoja turvallisuuteen ja liikkumiseen liittyen. Esiintymässä myös TV:stä tutut Maltti ja Valtti! Vapaa pääsy!

19.8. Harrastustori
Nokian kaupungin järjestämällä Harrastustorilla pääset tutustumaan Mammojen toimintaan ja liittymään helposti jäseneksi! Paikalla myös paljon muita yhdistyksiä ja tahoja.

16.9. Perinteinen metsäretki
Syksyn aloittaa jälleen Mammojen perinteinen metsäretki. Tänä vuonna retkeilemme yhdessä Nokian Luonto ry:n kanssa. Tule mukaan koko perheellä. Nokian Mammat tarjoaa pienet eväät paikan päällä!