Back to top

Nokian Mammat ry:n syksyn 2017 tapahtumat

Image: 

Tervetuloa mukaan syksyn toimintaamme!

Nokian Mammat ry:n syksyn 2017 tapahtumat:

6.9. Perheparkki klo 17-19, Tupaantuliaiset
Nokian Mammojen perinteiset kokoontumiset kuukausittain ovat saaneet uuden nimen ja paikan. Tervetuloa juhlistamaan ensimmäistä Perheparkkia tupaantuliaisten merkeissä koko perheen voimin! Paikkana Nokian SPR:n tilat osoitteessa Pirkkalaistori 1, 2. kerros.

16.9. Perinteinen metsäretki klo 10-13, Hakavuori (Siuro)
Syksyn aloittaa jälleen Mammojen perinteinen metsäretki. Tänä vuonna retkeilemme yhdessä Nokian Luonto ry:n kanssa Hakavuoren muinaiselle tulivuorelle. Makkarat ja mehut tarjolla Knuutilan rannassa!

4.10. Perheparkki klo 17-19, Vauvaperheiden ja odottajien ilta
Tule tutustumaan ja verkostoitumaan koko perheen yhteiseen Perheparkkiin! Teemana lokakuussa vauvaperheet ja odottajat ja luvassa paljon infoa liittyen mm. synnytyksestä toipumiseen ja vauva-arkeen. Kokoonnumme osoitteessa Pirkkalaistori 1, 2. kerros.

15.10. Suuri lastentarvikekirpputori klo 10-12, Kerhola
Mammojen perinteisellä syyskirppiksellä pääset ostamaan ja myymään lasten vaatteita ja tarvikkeita. Lisäksi paikalla buffet, arpajaiset ja toimintaa lapsille. Tällä kertaa kirppistelemme Kerholassa!

18.10. Satupäivä
Järjestämme yhdessä Nokian kirjaston kanssa Sadun päivän kunniaksi Satupäivän. Tule tutustumaan jännittäviin, ihaniin, perinteisiin ja uudempiin satuihin!

1.11. Perheparkki klo 17-19, Valokuvaus
Tule otattamaan lapsistasi perinteiset kerhokuvat tai vaikka joulukorttikuvat Mammojen kaikille avoimeen valokuvauspäivään! Tarjoamme myös kahvit ja tietenkin hyvää seuraa.

2.12. Lasten Oma Itsenäisyyspäivä klo 15-17, Kerhola
Juhlitaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea! Tervetuloa mukaan Lasten Omaan Itsenäisyyspäivään Kerholaan. Pukukoodi on juhlava, mutta kunnioitamme lasten omia valintoja!

13.12. Perheparkki klo 17-19, Pikkujoulut
Syksyn päättää Perheparkin Pikkujoulut, joissa tarjolla jouluisia herkkuja ja tekemistä.