Back to top

Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kevätkirppis Kerholassa

Tervetuloa myymään tarpeettomat lastenvaatteet ja -tarvikkeet sekä tekemään löytöjä Mammojen kevätkirppikselle Nokian Kerholaan (Souranderintie 13, 37100 Nokia) sunnuntaina 8.4.2018 klo 10-12!

Myyntimaksu on yhdistyksen jäseniltä 5€ ja muilta myyjiltä 10€. Kaikki myyntipaikat on varattu, mutta jonoon voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteella: nokianmammat@nokianmammat.net

Myyntipaikat arvotaan paikan päällä heti, kun pöydät on saatu aseteltua paikoilleen. Pöydän sijaintiin ei voi vaikuttaa etukäteen. (Mikäli haluat vierekkäisen paikan kaverin kanssa, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokentässä.) Myyjiä pyydetään tulemaan paikalle klo 8:30, jolloin siirretään pöydät ja arvotaan paikat. Tämän jälkeen on aikaa laittaa oma kirppispöytä myyntikuntoon. Klo 12 jälkeen myyjillä on puoli tuntia aikaa siivota oma paikka. Toivomme kaikkien auttavan myös pöytien siirrossa takaisin.

Paikalla on jälleen myös buffet, josta voit ostaa herkkuja myös kotiin viemisiksi. Herkuttelun ja kirpputoripöytien kiertelyn lisäksi pääset yhdistyksen esittelypöydässä tutustumaan Nokian Mammat ry:n toimintaan ja liittymään halutessasi jäseneksi.

Paikan päällä on myös mm. vaate-esittelyä ja kivaa puuhaa lapsille! Jos olet jonkin lastenvaatteiden tai -tarvikemyynnin edustaja ja haluat myyjäksi kirpputorillemme, ota yhteyttä sähköpostitse: nokianmammat@nokianmammat.net

Dates: 
Sunnuntai, 2018, huhtikuu 8 - 10:00 to 12:00